Terug

Containerverhuur

Een kleine of grote container nodig? Van Dijk Containers in Genemuiden verhuurt containers in alle soorten en maten. Van een kleine rolcontainers tot grote zeecontainers. Voor een verbouwing, opslag van materialen of langdurig vervoer. Van Dijk Containers heeft meer dan elfhonderd containers in het assortiment. Misgrijpen is bij ons niet mogelijk!

Naast verhuur staan veel van onze containers bij opdrachtgevers door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Vanaf daar transporteren wij op regelmatige basis het afval naar onze installaties in Genemuiden. Kijk voor meer informatie daarover bij afvalrecycling.

Ons assortiment containers is zo breed dat een volledig overzicht nauwelijks mogelijk is. Containers die bedrijven en particulieren bij Van Dijk Containers huren zijn bijvoorbeeld:

3, 4 , 6 en 10 m³ portaalcontainers (open of gesloten)

11 - 15 - 30 – 45-50 m³ containers
- Open.
- Gesloten met hydraulische klep.
- Gesloten met elektrische hydraulische klep.
- Gesloten met kleppen.

Laadvloeren
- Voor vervoer van bijvoorbeeld steigermateriaal en lijmkranen van bouwbedrijven, maar ook voor het vervoer van heftrucks e.d.

Opslagcontainers 
Opslagcontainers van 3, 6 en 12 meter (met of zonder schap en verlichting)
- Containers als tijdelijke units of kantoorruimte

Slibcontainers
- Voor opvangen en vervoeren van minerale slibben.

Rolcontainers
- Containers met zwenkwielen voor bedrijfsafval, papier en folie van 240, 500, 750, 1100, 1300, 1600, 2500 en 5000 liter. Het is mogelijk dat Van Dijk Containers  deze twee maal per week leegt met een speciale kraakperswagen. Wij rijden de route op dinsdag- en vrijdagochtend.

Perscontainers
- Afval in de perscontainers storten we desgewenst automatisch in een perskamer. Een elektrisch-hydraulisch  aangedreven persstempel perst dit vervolgens in een gesloten container. Dit levert afhankelijk van de samenstelling 80 procent ruimtebesparing op én daarmee minder transportkosten. 

Neem voor meer informatie of de actuele prijzen contact op met 038-3854574  of floris@vandijkcontainers.nl