Welkom bij Van Dijk Containers

Heftruck chauffeur

Heftruck chauffeur

 

Vind jij het leuk om iedere dag weer voor een uitdaging te staan, ben jij een aanpakker en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als heftruck chauffeur ben jij een spin in het web. Je bent een echte aanpakker en weet precies hoe jij werkzaamheden kan uitvoeren met een heftruck. Daarnaast help je jouw collega’s ook graag met o.a. het klaarzetten van vrachtwagens en weet je precies hoe je een klant netjes te woord kan staan. Deze functie kan zowel full-time als part-time (leerling) ingevuld worden.

Taken:

  • Je laadt en lost vrachtwagens.
  • Je brengt en haalt (heftruck) containers bij klanten.
  • Je kan onze klanten te woord staan en evt. helpen waar nodig.
  • Je helpt je collega chauffeurs met allerhande ondersteunende werkzaamheden. 

Wat bieden wij jou: 

Een zelfstandige functie binnen een familiebedrijf met een solide basis en bekende naam in de markt. Je krijgt voldoende ruimte en middelen om te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een salaris conform CAO en passende secundaire arbeidsvoorzieningen. 

Functie eisen: 

  • Je kan een heftruck besturen of wil graag je certificaat behalen.
  • Je ben gemotiveerd, flexibel en verantwoordelijk.
  • Je bent een echte teamplayer en helpt je collega’s graag. 
  • Werkervaring is geen vereiste, doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

 

Wie zijn wij:

Van Dijk Containers is een financieel gezond en innovatief familiebedrijf. Wij zijn opgericht in 1914 en inmiddels gegroeid tot een bekende in de recycling industrie. Met een innoverende blik houden we ons bezig met de recycling processen van voornamelijk tapijtrecycling. Daarnaast verzamelen wij alle denkbare afvalstoffen in, die vervolgens op ons eigen sorteercentrum, gesorteerd, bewerkt en zodoende geschikt gemaakt worden voor hergebruik, grondstof of brandstof. 

Heb je interesse?

Wil jij ons leuke team komen versterken en woon jij in de omgeving van Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen of Meppel? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@vandijkcontainers.nl. Heb je verder nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Roel of Jelle via 038 385 4574

 

VDC vacatures

Meer weten over onze diensten?