Welkom bij Van Dijk Containers

Portaal chauffeur

Portaal chauffeur  

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste portaal chauffeur die ons team komt versterken! Als portaal chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren en afzetten van afvalcontainers bij verschillende klanten. 

Jouw dag als portaal chauffeur begint op tijd en start met een bakje koffie. De planning kan je vinden in de boordcomputer en aan de hand van die planning start je jouw dag. Jij plaatst, wisselt of voert containers af, waarna je de inhoudt stort bij één van onze locaties. Een dag vol afwisseling en contacten met verschillende personen en klanten, dit zorgt ervoor dat het nooit saai is. 

Taken:

  • Je plaats, ledigt en voert verschillende formaten containers af bij klanten in de regio.
  • Je zorgt dat je administratie binnen de boordcomputer op orde is.

Wat bieden wij jou als chauffeur:

Een zelfstandige functie binnen een familiebedrijf met een solide basis en bekende naam in de markt. Je krijgt voldoende ruimte en middelen om te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij uiteraard een salaris conform CAO, onkostenvergoeding en passende secundaire arbeidsvoorzieningen. Ook verzekeren wij jou ervan dat je enkel dag ritten maakt en iedere avond thuis zal zijn.

Functie eisen:

  • Je beschikt over rijbewijs CE en code 95 of wil dit graag behalen.
  • Gemotiveerd, flexibel en verantwoordelijk 
  • Goede omgang met klanten.
  • Communicatief vaardig.

Wie zijn wij:

Van Dijk Containers is een financieel gezond en innovatief familiebedrijf. Wij zijn opgericht in 1914 en inmiddels gegroeid tot een bekende in de recycling industrie. Met een innoverende blik houden we ons bezig met de recycling processen van voornamelijk tapijtrecycling. Daarnaast verzamelen wij alle denkbare afvalstoffen in, die vervolgens op ons eigen sorteercentrum, gesorteerd, bewerkt en zodoende geschikt gemaakt worden voor hergebruik, grondstof of brandstof. 

Heb je interesse?

Woon jij in de omgeving van Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen of Meppel? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een CV naar werkenbij@vandijkcontainers.nl.

Portaal vrachtwagen

Meer weten over onze diensten?