De oplossing voor uw restmaterialen: Van Dijk Containers

Van Dijk Containers verwerkt alle afvalsoorten voor bedrijven en particulieren. Onze containers staan bij honderden vaste opdrachtgevers door heel Nederland. Met ons uitgebreide wagenpark transporteren wij deze zelf naar Genemuiden. Dit is dé oplossing voor bedrijven die op een goedkope en efficiënte manier hun afvalstromen goed willen regelen. Ook brengen bedrijven en particulieren zelf hun materialen naar onze milieustraat. Verregaande service kenmerkt onze aanpak. ‘Nee’ zeggen we zelden.

In een grote hal op ons terrein komen alle materialen samen. Met een mobiele kraan met sorteergrijper sorteren wij de inhoud van al onze transporten en de materialen en die bedrijven en particulieren aanleveren. Vervolgens zetten wij de verschillende afvalstromen af naar andere recyclingbedrijven of partijen op de markt die ze als grondstof gebruiken. In tegenstelling tot tapijtrecycling bewerkt Van Dijk Containers andere afvalstromen niet zelf.

Van Dijk Containers investeert voortdurend in technieken en methoden die bijdragen aan een duurzame en efficiënte aanpak. Ons verregaande gedigitaliseerde werkproces is daarvan een voorbeeld. De geavanceerde weegbrug past ook in die filosofie. Deze weegt precies het gewicht van de materialen die u brengt en daarmee van de kosten.

Onze weegbrug en milieustraat is iedere werkdag geopend  van 07.00 tot 17.30 uur en op zaterdagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur. Vaste opdrachtgevers kunnen ook buiten deze tijden om gebruikmaken van onze automatische weegbrug. Dat is de service waarmee Van Dijk Containers zich onderscheidt.

Welke materialen zamelt Van Dijk Containers in? Kijk voor een volledig overzicht op onze afvalwijzer. Voorbeelden zijn:

  • Bouwafval
  • Bedrijfsafval
  • Groen- en tuinafval
  • Puin
  • Asbest
  • Hout
  • Tapijt