Welkom bij Van Dijk Containers

Stagiair

Stagiair

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij een geschikt bedrijf voor jou! Bij Van Dijk Containers zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten van verschillende opleidingen die ons team willen versterken.

Als stagiair(e) krijg je de kans om alle facetten van ons bedrijf te leren kennen. Zo leer je bijvoorbeeld bij interesse meer over de planning, de administratie en het onderhoud van onze vrachtwagens en containers. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te rijden met onze vrachtwagenchauffeurs om zo meer te leren over het vak.

Wij zijn op zoek naar studenten die zelfstandig kunnen werken, proactief zijn en een hands-on mentaliteit hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt samenwerken in een team.

Volg jij een studie in de richting van onderstaande dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons!

  • Transport & Logistiek;
  • Administratie;
  • Management assistent;
  • Machinist (grondverzet);
  • Bedrijfskunde;
  • Of een andere vergelijkbare studie.

Wie zijn wij:

Van Dijk Containers is een financieel gezond en innovatief familiebedrijf. Wij zijn opgericht in 1914 en inmiddels gegroeid tot een bekende in de recycling industrie. Met een innoverende blik houden we ons bezig met de recycling processen van voornamelijk tapijtrecycling. Daarnaast verzamelen wij alle denkbare afvalstoffen in, die vervolgens op ons eigen sorteercentrum, gesorteerd, bewerkt en zodoende geschikt gemaakt worden voor hergebruik, grondstof of brandstof.

Heb je interesse?

Wil jij ons leuke team komen versterken? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@vandijkcontainers.nl.

 

Portaal vrachtwagen

Meer weten over onze diensten?