Welkom bij Van Dijk Containers

Vrachtwagen chauffeur

Vrachtwagenchauffeur (m/v)

Vind jij het leuk om iedere dag weer voor een uitdaging te staan, ben jij een aanpakker en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als vrachtwagenchauffeur bij van Dijk Containers is geen enkele dag hetzelfde en krijg je per dag een planning door. Zo rijd je de ene dag enkel in de regio en stap je de andere dag de vrachtwagen in voor een langere rit, zo ontstaat er een job met veel afwisseling. 

Taken:

  • Je plaats, ledigt en voert verschillende formaten containers af bij klanten in de regio.
  • Je zorgt dat je administratie binnen de boordcomputer op orde is.
  • Je kan onze klanten te woord staan en evt. helpen (met een heftruck) waar nodig.

Wat bieden wij jou: 

Een zelfstandige functie binnen een familiebedrijf met een solide basis en bekende naam in de markt. Je krijgt voldoende ruimte en middelen om te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij uiteraard een salaris conform CAO, onkostenvergoeding en passende secundaire arbeidsvoorzieningen. Ook verzekeren wij jou ervan dat je enkel dagritten maakt en iedere avond thuis zal zijn. 

Functie eisen: 

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs  C/CE en code 95 of wil dit (beiden) graag behalen.
  • Je ben gemotiveerd, flexibel en legt makkelijk contact met klanten.
  • Je bent een echte teamplayer en helpt je collega’s graag. 

Wie zijn wij:

Van Dijk Containers is een financieel gezond en innovatief familiebedrijf. Wij zijn opgericht in 1914 en inmiddels gegroeid tot een bekende in de recycling industrie. Met een innoverende blik houden we ons bezig met de recycling processen van voornamelijk tapijtrecycling. Daarnaast verzamelen wij alle denkbare afvalstoffen in, die vervolgens op ons eigen sorteercentrum, gesorteerd, bewerkt en zodoende geschikt gemaakt worden voor hergebruik, grondstof of brandstof. 

Heb je interesse?

Wil jij ons leuke team komen versterken en woon jij in de omgeving van Genemuiden, Hasselt, Zwolle, Kampen of Meppel? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@vandijkcontainers.nl. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op via werkenbij@vandijkcontainers.nl of 038 385 4574

 

Vacature vrachtwagenchauffeur

Meer weten over onze diensten?